Tervetuloa!
Huutokauppa

Merkkinetti.com -huutokauppa on kaikille avoin, ilmainen markkinapaikka keräilykohteille. Huutokauppa toimii perinteisten Internet -huutokauppojen tavoin.

Kuka tahansa käyttäjä voi jättää myyntiin kuvalla varustettuja kohteitaan. Kohteiden maksimi myyntiaika on 3 viikkoa. Mikäli kohde ei tänä aikana mene kaupaksi, on myyjällä mahdollisuus siirtää kohde suoramyyntikohteeksi kohdepankin puolelle.

Huutokaupassa ei ole uudelleenmyyntitoimintoa, jotta vältetään samojen kohteiden pyöriminen listoilla monta kuukautta.

Tutustu huutokauppaan painamalla tästä.

Mikäli olet unohtanut tunnuksesi, voit tilata sen täältä sähköpostiisi.

 

Kohdepankki

Kohdepankki sisältää tuhansia merkkinetti.com:n käyttäjien suoramyyntikohteita. Kohdepankin idea on tarjota myyjille vaivaton vaihtoehto myydä niitä huutokauppakohteitaan suoramyyntinä jotka eivät menneet kaupaksi varsinaisen huutokaupan aikana. Samalla kohdepankki tarjoaa ostajille nopean ja suoraviivaisen mahdollisuuden ostaa keräilytavaraa.

Jokaisella käyttäjällä on oma kohdepankki, jonne saa laittaa 500 suoramyyntikohdetta. Kohdepankkiin voi myös ostaa lisätilaa. Suoramyyntikohde on voimassa 6kk ilmoittamisen jälkeen. Ilmoituksen jättäminen ei maksa mitään, mutta myydyistä kohteista veloitamme 0,10 euron maksun palvelun ylläpitokulujen kattamiseen. Kohdepankit on jaoteltu käyttäjittäin, joten samasta kohdepankista ostamat kohteet on aina samalta myyjältä. Tämä helpottaa postittamista ja postikulut pienenevät.

Kohdepankkiin voi lisätä vain huutokaupassa olleita kohteita. Tämä käytäntö on tehty sen takia, että uudet kohteet tulisivat ensin huutokaupattaviksi. Näin voidaan varmistua, että huutokauppaa seuraamalla voi löytää vain ennen myymättömiä kohteita.

Tutustu käyttäjien kohdepankkeihin painamalla tästä.

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Kirjaudu][Rekisteröidy][Ohjeita][Oma Sivusi][Kohdepankit][Keskustelu]

Copyright 2002-2012 Merkkinetti.com