Filatelia

Keskustelupalsta, jossa voi käsitellä kaikkea filateliaan liittyvää. Viestit voivat käsitellä vain ja ainoastaan filatelialle, muille aiheille on omat kategoriansa.

yleistä keskustelua merkkinetistä - (maras)
29-04-2003 14:56  
onko tämän foorumin käyttäjät muiden huutokauppojen
sivuilla ja nämä sivut kuihtuvat pikkuhiljaa pois.
kun on selannut eri osastoja, niin tuntuu olevan jokapuolella
aika hiljaista.
kommentteja ja mielipiteitä muilta näillä sivuilla kävijöiltä ja
ylläpidolta.

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (webmaster)
29-04-2003 20:04  
Palvelu on tällä hetkellä vasta noin puolen vuoden ikäinen. Nuori sivusto on luonnollisesti vasta kasvuvaiheessa ja kutistumisestä puhuminen on voi olla hieman harhaanjohtavaa.

Tilastojen valossa jokainen kuukausi palvelun aukeamisen jälkeen on ollut edellistä kuukautta vilkkaampi. Vain tammikuu 2003 oli poikkeuksellisesti samoissa lukemissa kuin joulukuu 2002. Tällä hetkellä sivuilla on päivittäin noin 190 eri kävijää ja rekisteröityneitä on 380.

Kohdemäärät ovat vielä pääosin muutamien isojen jättäjien harteilla ja esimerkiksi lomakaudet näkyvät heti. Viikonloput ovat niin ikään hiljaisempia kuin viikot, joten ylimääräiset pyhät hiljentävät palvelua satunnaisesti.

Vanhempiin ja asemansa vakiinnuttaneisiin huutokauppoihin verrattuna (Huuto.net ja Systeemi.net) kohdemäärät ovat vielä pieniä. Tähän vaikuttavat osittain palvelun nuori ikä, euron pohjahinta sekä Osta Heti-toiminto. Jos esim Systeemistä hakee kohteet, jotka ovat hinnaltaan yli euron (tällä hetkellä 434/3236kpl), ei ero ole huolestuttavan suuri. Jonkin verran kohteista menee Osta Heti-toiminnolla kaupaksi alle vuorokaudessa ilmoittamisesta, joten ne eivät periaatteessa "näy" kohdemäärissä.

Palvelun tarkoitus on nimenomaan tarjota paikka laadukkaiden kohteiden kauppaamiseen. Tämä tosiseikka leikkaa kohdemääriä, mutta tekee myös mielekkäämmäksi kokoelman aukkojen täydentämisen. Mikäli kohdemäärät jostain syystä nousisivat useisiin tuhansiin, tultaisiin niitä joka tapauksessa rajoittamaan.

Ilman muuta uudet kohteet olisivat enemmän kuin tervetulleita. Verkkomaailmassa kasvaminen on kuitenkin hidasta ja kärsivällisyyttä vaaditaan niin ylläpidolta kuin käyttäjiltä.

Ylläpito toivottaa hyvää kevättä kaikille keräilijöille!

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (tatkuu)
02-05-2003 00:31  
Hei! Voisiko tuosta "Osta heti" -toiminnosta saada jonkinnäköistä tilastotietoa. Kuinka paljon sitä käytetään yms. Nythän ne jäävät piiloon.

Ymmärtääkseni kohteita ei saa lisäysjärjestykseen. Kiva pieni lisä olisi esim. "uusi" -teksti uusien kohteiden kohdalle. Näin olisi helpompi metsästää hyviä Osta Heti -kohteita.

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (webmaster)
02-05-2003 08:51  
Tällä hetkellä kohteiden tilastointipalvelu on vielä kehitysasteella, mutta se tullaan kesän aikana lanseeraamaan. Voin aikaisemminkin kertoa tilastotietoa, kunhan saan koulussa lukuvuoden loppukiireet hoidettua ja voin jälleen paneutua harrastuksen pariin.

Tälläkin hetkellä kohteiden listauksissa on kohteen otsikon perässä merkint'ä [uusi], mikäli kohteen ilmoittamisesta on kulunut alle 1 vuorokausi. Myös hakupalvelut kehittyvät kesän aikana, jolloin uusien kohteiden metsästys helpottuu.

Ylläpito

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (jani)
03-05-2003 18:44  
Kohteiden menekistä
No se on suorastaan uskomattoman hyvä juuri osta heti toiminnon ansiosta. Tällä hetkellä myyntiprosentti on jotakin 30 ja 40 prosentin väliltä. Kun katsoo että minimihinta on ainakin euron niin tämä on ylivoimaisesti paras paikka myydä. Euron lähtöhinta pitää kohdemäärän pienempänä mitä muualla, mutta se on myös ostajalle helpompaa. Ei tarvitse valtavan massaläjän seasta etsiä kohteita.

Esim huuto. netissä ei juurikaan kauppa käy palvelun teknisten ongelmien takia. Olen tällä viikolla alkanut siirtämään kohteita Huudosta tänne. Pelkästään tällä viikolla on täällä tullut enemmän kauppoja, mitä huuto. netissä helmikuun jälkeen. Kertoo jotakin palveluiden eroista.

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (tatkuu)
23-05-2003 23:18  
Hei!
Tuo teksti [uusi] on hyvä. Se voisi minusta viipyä toisenkin päivän, jos ei ihan joka päivä sivuilla päivystä. Esimerkiksi jos tsekkaan kohteet huomenna aamulla ja seuraavan kerran jo ylihuomenna iltapäivällä, niin huomenna puoliltapäivin myyntiin laitetut kohteet eivät ole enää ylihuomenna "uusia". Olinpa sekava. ;D

Re. yleistä keskustelua merkkinetistä - (jetso)
01-08-2013 20:35  
Olen paljon ollut systeemin asiakas ja yllätys oli positiivinen tänne tupsahtaessani,ei tosiaan tarvi kahlata tunti tolkulla kaikkea sälää katsellen.Lisää vaan myyjiä tänne!Ja tietenkin muutakin säpinää!

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com