Keräilykortit

Keskustelupalsta, jossa voi käsitellä kaikkea keräilykortteihin liittyvää. Viestit voivat käsitellä vain ja ainoastaan keräilykortit kategorian aiheita , muille aiheille on omat kategoriansa.

Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (webmaster)
04-05-2003 21:54  
Postikorttien kategoriassa tuntuu olevan tällä hetkellä melko tasaisesti yli 100 kohdetta. Ennen kuin osaston listaus venyy turhan pitkäksi selailla, ajattelin heittää ilmoille ehdotuksen osaston pilkkomisesta. Onko ideoita/mielestänne tarvetta tälle operaatiolle?

Ylläpito

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (jani)
05-05-2003 00:12  
ei välttämättä vielä tarvitse pilkkoa, mutta taiteilijakorteille voisi pistää oman osaston.

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (webmaster)
06-05-2003 20:37  
Annetaan siis postikortti-kategorian vielä olla entisellään. Mikäli kohdemärä pysyy yli sadassa, niin lisätään sitten taiteilijakorteille oma alaosasto.

Ylläpito

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (webmaster)
20-05-2003 09:54  
Postikorteille on lisätty nyt taiteilijakortit -kategoria, koska postikorttien määrät olemassa olleissa osastoissa kasvoi useammaksi sadaksi.

Aloitin kohteiden siirtämisen oikeisiin kategorioihin tiistaina klo 9.40, joten kaikki eivät välttämättä ole vielä oikeassa osastossaan lähiaikoina.

Ylläpito

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (topehko)
20-05-2003 11:57  
Sorry, enpä sitten ollut huomannut ja omia kohteita (taiteilija) on aikalailla tuolla postikorttiosastolla. Vai siis tänäänkö tuo on tullut???

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (topehko)
20-05-2003 12:04  
EHDOTUS:

-Kohdelistauksissa olisi hyvä jos ne voisi järjetellä aakkosten ja päättymisjärjestyksen mukaan. Helpottaisi selaamista hyvinkin paljon silloin kun kohteita on runsaammin. Tuo aakkosjärkkä olisi ehkä tärkein. Toinen asia mikä on tullut mieleen olisi (en tiedä kuinka vaikea) laittaa erikseen nuo "osta heti" kohteet. Samalla paikalla (merkkinetti) voisi olla huutokauppa ja ns. pikahuutokauppa.

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (webmaster)
20-05-2003 17:09  
Kyllä - tänään on uusi taiteilijakorttikategoria tullut. Tulen siirtämään kortteja edelleen huomenissa oikeisiin kategorioihin, joten ei hätiä mitiä.

Tulen muuttamaan listausvaihtoehtoja kesän kuluessa. Tähän voisi kuulua myös aakkosjärjestyksenmukainen listaus. Myös oman sivun kohteiden listaukset tulevat muuttumaan selkeämmiksi.

Näillä näkymin Osta Heti -kohteet ovat varmaankin mukana normaalissa huutokaupassa. Mikäli näiden kohteiden osuus kaikista kohteista kasvaa merkittävän suureksi, voidaan harkita "kauppamaista" vaihtoehtoa huutokaupalle. Nämä kumpikin voisivat olla Merkkinetin alla ja myyjä saisi itse päättää, kumpaan järjestelmään kohteet laittaa. Miettimisen arvoinen ehdotus, jonka toteuttamista jäämme tutkimaan =)

Ylläpito

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (topehko)
20-05-2003 19:24  
Moips!

En tiedä minkälaisessa muodossa tietokanta johon kohteiden tiedot tallentuvat on, mutta kaikki kohteet voisivat olla samassakin kannassa/taulussa. Erotteluna vaikkapa 1=huutokauppa ja 2=pika. Kumpaisellekkin oma sivu www.merkkinetti.comin alle ja tuon määrittelyn kautta SQL-haku. Mutta se että onko järkevää pilkkoa kahteen osaan huutokauppa on vähän epäselvää. Toinen ratkaisu voisi olla vaikka eri väri otsikossa.

Re. Ehdotuksia postikortti-kategorian pilkkomiseen? - (webmaster)
20-05-2003 20:09  
Kannan puolesta kohteiden erottelu hoituu yhdellä rivillä. Todellinen ongelma on se, miten käytännössä asia olisi järkevä toteuttaa.

Tulen laittamaan hakupalveluihin vaihtoehdon, jolla voi listata pelkästään perinteiset kohteet, Osta Heti -kohteet tai molemmat. Tämän avulla voi käyttäjät rakennella itselleen sellaiset kohdelistaukset, kuin haluavat. Listausta itsessään ei mielellään värittelisi sekaisin kohteiden ominaisuuksien mukaan, mutta sekin saattaa tulla vaihtoehdoksi käyttäjän oman sivun kautta määriteltäviin henkilökohtaisiin asetuksiin.

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com