Myyntiin halutaan

Jos sinulta puuttuu juuri se yksi merkki kokoelmistasi ja et meinaa millään sitä löytää, täällä voit tiedustella olisiko jollain muulla jäänyt himoitsemasi kohde kaapin pohjalle. Palstan tarkoitus ei ole kuitenkaan perustaa "ohi huutokaupan" -kanavaa, jossa tehdään kahden kauppoja. Ylläpito tulee seuraamaan keskusteluja ja suorat kaupat tullaan karsimaan, mikäli niitä alkaa esiintyä.

Jalkapallon MM- ja EM-kisat - (Guderian)
27-02-2003 09:56  
Ostan postituoreita, virheettömissä kunnoissa olevia pienoisarkkeja, ehiöitä, FDC- ja erikoisleimakuoria jalkapallon MM- ja EM-kisoista. Julkaisumaina kelpaavat todelliset jalkapallomaat ja vielä niin että kyseisessä turnauksessa on pelannut julkaisumaa eli "höpömaiden" julkaisut ei kiinnosta. Hintataso riippuu kohteen kiinnostavuudesta ja harvinaisuudesta, ei luetteloarvosta !!

Re. Jalkapallon MM- ja EM-kisat - (maras)
28-03-2003 11:02  
minulla olisi jotain jalkapallon arvokisojen
järjestäjämaiden julkaisuja. en nyt vain muista kaikkea mitä löytyy. jos olet kiinnostunut asiasta niin otappa yhteyttä suoraan omaan sähköpostiini markkusarkkila649@msn.com. laitan yhteydenottosi jäleen listaa mitä minulta löytyy ja mihin hintaan voit toki lähettää myös puutelistaa tulemaan.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com