Myyntiin halutaan

Jos sinulta puuttuu juuri se yksi merkki kokoelmistasi ja et meinaa millään sitä löytää, täällä voit tiedustella olisiko jollain muulla jäänyt himoitsemasi kohde kaapin pohjalle. Palstan tarkoitus ei ole kuitenkaan perustaa "ohi huutokaupan" -kanavaa, jossa tehdään kahden kauppoja. Ylläpito tulee seuraamaan keskusteluja ja suorat kaupat tullaan karsimaan, mikäli niitä alkaa esiintyä.

Kehityskeskustelu. - (pprr)
05-10-2010 12:45  
Kohta alkaa olla aika siirränkö kohteeni tuohon kohdepankki puolelle,mutta 60 kohdetta eikä minkäänlaista elämää tuolla tarjousten puolella,missä vika.Olen tuossa edellisessä viestissäni kysellä että mitä saisi olla,vastauksia ei yhtään. Minusta tämä idea on hyvä ja itse olen tuolta kohdepankin puolelta ostanut runsaastikkin hienoja merkkejä (Peppeltä ja Akiralta) voit selailla sivuja pikkuhiljaa ainakun on aikaa ja kiinteällä hinnalla tarvitsematta huuutaa kilpaa kenenkään kanssa. Mutta toivoisin kehityskeskustelua asiasta,mihin suuntaan millaisia kohteita halutaan ja ei olisi pahitteeksi vaikka ilmoittaisi hintaakin mitä olisi valmis maksamaan.Itse haluan kohteita joita olen täältä ostanut tuohon 1-15 euron haarukkaan,minusta on aika utopistinen ajatus että kaikki saisi tuohon 0,10sn hintaan,näyttää kyllä siltä jos kehtaa laittaa jonkun lähtöhinnan niin huudot tyssää siihen? vrt toiset huutokaupat. Nyt olisi aika astua eteenpäin ja ilmoittaa tuo oma mielipide mitä halutaan ym niin saadaan tuo postimerkkihuutokauppojen yleinen näivettyminen edes pikkuisen pysähtymään. Kohteita on paljon huutajia vähän.

Re. Kehityskeskustelu. - (Lillen)
29-04-2011 22:03  
Täällä keskustelu puolella on aika hiljaista ,joten ajattelin rikkoa hiljaisuuden pieneksi hetkeksi...
Niinkuin jotkut ovat varmaan huomanneet olen aika uusi käyttäjä täällä ,enkä ole tehnyt yhtä ainuttakaan kauppaa täällä vielä, mutta muutaman tarjouksen ovat kohteeni jo saanet, joten KIITOS siitä. Kuitenkin minulla on Huudosta ja Systeemistä kokemusta (n. 350 kauppaa) ,joten hallitsen ja tiedän kuinka rehellistä kaupankäyntiä käydään.
Mutta itse aiheeseen. Itse toivoisin tietenkin löytävän kokoelmakappaleita kokoelmiin ,esim. Suomen ehiökortteja, Suomen merkkejä 1856-1965, Saksa (Alt tai Reich) ym. ym. Kuitenkin ajattelin eniten täällä myydä kohteita ,koska merkkejä pursuaa jokaisesta laatikosta ulos.
Hintahaitari: riippuu paljon myytävästä kohteesta...

Mitenkäs muuten tuon Kohdepankin kanssa kun en sitä ole vielä kokeillut, voiko sieltä poistaa myytävän kohteen ennen sitä ½ vuotta ,vaikka se ei ole mennyt kaupaksi, esim. jos myy sen kerhon huutokaupassa tai jossakin muualla?

Lillen

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com