Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Kehitysehdotus. - (jani)
10-02-2003 01:15  
Osta heti toimito mukaan. Ebaystä tuttu osta heti toiminto puuttuu kaikista suosituimmista huutokaupoista, joten tänne olisi kiva saada.

Ja toinen homma on että uudelleen kaupattavista kohteista on kuvat hävinneet välillä jonnekkin. Onko tämä ongelma jo tiedostettu?

Re. Kehitysehdotus. - (webmaster)
10-02-2003 10:12  
Muissa foorumeissa paljon puhetta herättänyt Osta Heti toiminto on harkinnan alla. Toivoisinkin muutamien käyttäjien kommentoivan ominaisuutta täälläkin, jotta näkisimme onko se tarpeellinen useamman mielestä.

Uudelleenkauppaamisen yhteydessä kadonneet kuvat on korjattu joulukuun 2002 puolella. Virhe johtui siivousohjelmasta, joka poisti vahingossa myös ne yli kuukauden vanhat kuvat, joita käytettiin uudelleen kauppaamisessa.

Ylläpito

Re. Kehitysehdotus. - (tatkuu)
01-03-2003 02:27  
Huomasin seuraavanlaisen pienen "bugin" ainakin omalla selaimellani. Kun ensin suoritan haun jonkin sanan mukaan ja kurkistan sitten jonkin kohteen tarkemmin, ei palaaminen haettujen kohteiden listaan enää onnistu. Oliskohan paha korjattava?

Re. Kehitysehdotus. - (webmaster)
01-03-2003 11:15  
Onkohan sinulla mikä selain käytössä? Jos sanoisit selaimen valmistajan ja version, niin voisin aloittaa testauksen tuon napin osalta. Pääsetkö takaisin hakulistaan edes selaimen omalla "Edellinen" -napilla?

Ylläpito

Re. Kehitysehdotus. - (tatkuu)
21-03-2003 23:02  
Mulla on IE 5.50. En löytänyt mitään linkkiä mistä pääsisi takaisin haettujen kohteiden listaan. Edellinen -painike tuottaa jonkun suojausvaroituksen tyyppisen eikä palaaminen silläkään onnistu. Mikä neuvoksi? Oliskohan omassa selaimessa jokin asetus pielessä?

Re. Kehitysehdotus. - (tatkuu)
21-03-2003 23:04  
Olisi tosi hienoa, jos saisi sähköpostiviestin, kun joku vastaa keskusteluun. Ei tarvitsisi päivystää... Onko paha homma toteuttaa?

Re. Kehitysehdotus. - (webmaster)
24-03-2003 09:38  
Pääsin vihdoinkin kokeilemaan koneelle, jossa on IE 5.50. Tuntuisi tuo palaaminen toimivan ihan OK, joten ilmeisesti selaimesi asetuksissa on jotain hieman pielessä. Yritin väännellä selaimen namiskoita suuntaan sun toiseen, mutta en saanut aikaa samanlaista virhetilannetta, jollainen koneellasi ilmenee.

Mikäli joku muu käyttäjistä on kohdannut samantapaisen ongelman ja keksinyt ratkaisun, vastaus tänne olisi erinomainen apu.

Vaihtoehdot, joita osaan miettiä, ovat seuraavat:
1. Selaimesi tietoturvataso on normaalista poikkeava. Kohdasta "Työkalut-->Internet-ominaisuudet-->Tietoturva". Kannattaa koittaa eri tasoilla, ja katsoa korjaantuuko ongelma. Turvatason täydellinen poistaminen ei kuitenkaan ole suositeltavaa.
2. Jos käytössäsi on virustutka tai palomuuri, niiden asetuksia kannattaa käydä läpi.

Jos muu ei auta, niin mahdollisuuksien mukaan selaimen päivitys uudempaan versioon saattaa poistaa ongelmat.

Ylläpito

Re. Kehitysehdotus. - (webmaster)
24-03-2003 09:42  
Viestin lähettäminen olisi teknisesti mahdollista, mutta käytännössä vaikea toteuttaa. Yleinen kanta on se, että kaikki ylimääräinen sähköposti on pahasta kaiken muun roskapostin seassa. Olisi vaikea rajata järkevästi, kenelle aina viesti lähtisi. Viestiketjun aloittajalle, vastaajalle, kaikille ketjussa olijoille jne... Tämä tuottaisi ongelman, mikäli jokin ketju paisuu suureksi ja vain pientä osaa keskusteluun osallistuneita koskevaksi, jolloin posti olisi jälleen turhaa.

Nopein keino saada ylläpidolta vastaus on edelleen yhteydenotto sivun "Ota yhteyttä" -kautta. Muiden keskustelijoiden kanssa kannattanee käydä aina silloin tällöin vilkaisemassa kiinnostavien viestiketjujen aiheet...

Ylläpito

Re. Kehitysehdotus. - (tatkuu)
24-03-2003 17:43  
Kokeilin toisella koneella, jossa on IE6.0 ja homma toimi hienosti. Vika on siis ainakin paikallistettu. Kiitos neuvoista!

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com