Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

HINTAVARAUS MUUTETTU OSTA HETI -TOIMINNOKSI! - (webmaster)
12-02-2003 05:29  
Päätin kokeilla ensimmäisenä suomalaisena nettihuutokauppana Osta Heti -toimintoa. Tästä on toivon mukaan apua varsinkin suurmyyjille, joilla kohteiden kierto nopeutuu.

Vanhasta hintavarauksesta on luovuttu. Tämä siksi, että idea on asettaa kohteen pohjahinta sille tasolle, millä myyjä on kohteestaan valmis luopumaan. Näin siis ostajatkin suoraan näkevät, onko käsitys kohteen arvosta yhtenevä myyjän kanssa, eikä tarvitse huutaa turhaan vain nähdäkseen pyynnin olevan liian kova.

Uusi Osta Heti -hinta toimii siten, että ensimmäisen rajahinnan ylittävän tarjouksen jälkeen kohde sulkeutuu välittömästi ja tiedot lähetetään kauppakumppaneille. Osta Heti -hinta ei kuitenkaan toimi hintavarauksena, vaan myyjä on velvoitettu myymään kohteensa, vaikka Osta Heti -hintaa ei saavutettaisikaan.

Uusi ominaisuus on alustavasti testattu, mutta virheitä saattaa vielä esiintyä. Toivonkin niistä ilmoitettavan Ota Yhteyttä -sivun kautta virheilmoituksineen ylläpidolle.

Näillä eväillä kokeillaan, katsotaan osoittautuuko ominaisuus hyödylliseksi.

Ylläpito

Re. HINTAVARAUS MUUTETTU OSTA HETI -TOIMINNOKSI! - (Apina)
12-02-2003 14:57  
Miksi kohteet joissa on aika esim 7vrk on merkitty myynnissä Heti
Vaikka myyntiaikani on 7vrk kohteeni on myytävä
heti.
terv.eero.mtv3@luukku.com

Re. HINTAVARAUS MUUTETTU OSTA HETI -TOIMINNOKSI! - (webmaster)
12-02-2003 15:23  
Mikäli kohteissa on ollut hintavaraus, on ne nyt muutettu Osta Heti -kohteiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kohteeseen tulee hintavaraus-hinnan ylittänyt tarjous, kauppa suljetaan heti.

Järjestelmän muuttaminen ei antanut mahdollisuutta pitää siirtymäaikana käytössä sekä hintavarausta että "Osta Heti" -hintaa.

Mikäli käyttäjillä on kohteita, joissa on vanha hintavaraus -hinta määritelty siten, että kauppias ei halua myydä kohdetta heti hinnan ylittyessä, pyydän ottamaan yhteyttä ylläpitoon "OTA YHTEYTTÄ" -linkin takaa. Ylläpito voi muuttaa Osta Heti -hinnan myyjän haluamaksi, kunhan kohteen otsikko sekä haluttu hintamuutos liitetään viestiin.

Ylläpito

Re. HINTAVARAUS MUUTETTU OSTA HETI -TOIMINNOKSI! - (webmaster)
12-02-2003 22:38  
Muutamaan kohtaan oli jäänyt vahingossa vielä maininta, että myyjä ei ole sitoutunut myymään tuotettaan, mikäli Osta Heti -hinta ei ylity. Nyt virheelliset kohdat on korjattu.

Mikäli olet ilmoittanut kohteesi virheelliseen tietoon luottaen, ilmoitathan siitä ylläpidolle, jotta voin korjata kohteen lähtöhinnan sille tasolle, jolla olet valmis kohteesta luopumaan.

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com