Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Analysointia Osta Heti -toiminnosta. - (webmaster)
13-02-2003 17:02  
Uusi ominaisuus tuntuu olevan ainakin tilastojen valossa positiivinen asia. Palautteissa ei ole myöskään paheksuttu muutosta, joten luulenpa että se auttaa sekä ostajaa että myyjää.

Ensimmäisen päivän tilastot ovat shokeeraavaa katsottavaa. Niin kävijämäärä, sivujen lataukset kuin uusien rekisteröityneiden määrä kasvoi rajusti. Pelkkiä sivulatauksia eilisen (tiistain) aikana oli 23,476 kappaletta, joka on kolminkertainen entisiin tilastoihin verrattuna. Uniikkien kävijöiden määrä/päivä niin ikään tuplaantui. Uusia käyttäjiä tuli myös reilusti normaalia päivää enemmän. En ole mainostanut uutta toimintoa muille kuin rekisteröityneille käyttäjille, joten lieneekö maine kiirinyt? :D

Tästä on hyvä lähteä eteenpäin!

Nyt toivoisinkin kommenttia myyjiltä Osta Heti -toiminnosta, kun ensimmäiset tulokset alkavat ilmestyä. Myös ostajat saavat vapaasti kommentoida, miltä uudistus tuntuu.

Ainoana negatiivisena asiana näen Osta Heti -toiminnossa sen, että kohdemäärä ei kasva kauden isoksi, jos suurin osa tavarasta menee nopeasti. Tämä saattaa olla huono asia tai sitten hyvä. Aika sen sitten näyttää.

Tästä eteenpäin ja uusia myyjiä kiittäen,

Ylläpito

Re. Analysointia Osta Heti -toiminnosta. - (jani)
14-02-2003 13:01  
Todella hyvä homma. Myynti paranee selvästi.
Ja kohteiden kiertoaika nopeutuu. Itse en keksi mittän negatiivista sanottavaa.

Re. Analysointia Osta Heti -toiminnosta. - (pmlm)
27-02-2003 19:59  
mikä järjenjuoksu tekee "osta heti" hinnat
korkeammiksi kuin ns. pohjahinnat ???
vastaus : tyhmähkö ahneus, josta toiset
myyjät maksavat "viulut" .

Re. Analysointia Osta Heti -toiminnosta. - (lepa)
27-02-2003 20:46  
Myyjähän on velvollinen myymään kohteensa korkeimmalla tehdyllä tarjouksella, eikä vasta "Osta heti" -hinnalla. Jos hetipoikki -summan suuruus tuntuu ahneudelta, kannattaa jättää vain pohjahinnan ylittävä tarjous ja jäädä odottelemaan kaupan loppumista.

Tosin ahneutta ei voi mielestäni yksin vierittää myyjälle, koska onhan se ostajankin "ahneutta" maksaa mahdollisesti ylihintaa kohteesta. =D

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com