Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Toinen kehitysehdotus - (tatkuu)
02-04-2003 15:21  
Keskusteluja selatessani tuli mieleen yksi kehitysehdotus lisää. Keskusteluja olisi helpompi seurata, jos jo otsikoiden (merkkinetti, filatelia, ym.) yhteydessä olisi merkitty päivämäärä ja aika milloin keskusteluun on viimeksi lisätty viesti. Silloin näkisi heti, ettei viestiin ole vielä kukaan vastannut - käymättä jokaisella keskustelusivulla erikseen.

Re. Toinen kehitysehdotus - (webmaster)
02-04-2003 18:05  
Kiitokset ehdotuksesta.

Saman suuntaista palautetta on tullut muiltakin käyttäjiltä "Ota Yhteyttä" -sivun kautta. Idea on kirjattu nyt toteutettavien joukkoon ja tullaan toteuttamaan lähiaikoina, toivottavasti ensi viikolla.

Ylläpito

Re. Toinen kehitysehdotus - (tatkuu)
03-04-2003 12:26  
Hyvä juttu. Kiitoksia ylläpidolle!

Re. Toinen kehitysehdotus - (webmaster)
07-04-2003 10:50  
Ja ominaisuus lisätty.

Nyt on keskustelupalstan etusivulla tiedot kunkin kategorian viimeisimmästä viestistä.

Kiitokset vinkistä ja jatketaan kehittämistä edelleen.

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com