Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Pari kehitysehdotusta - (jani)
10-05-2003 20:49  
Eli sulkeutuneiden kohteiden listaus päättymisajankohdan mukaan.
Ja toiseksi olisi hyvä jos sulkeutuneista kohteista näkisi mitkä ovat uudelleen kaupattavina. Nytten koko sulkeutuneet osasto on melkoinen sekamelska.

Re. Pari kehitysehdotusta - (webmaster)
10-05-2003 21:05  
Kyseiset muutokset ovat jo listalla ja toteutetaan kesäkuun aikana. Samalla tulee useita hakutoimintoja, jotka helpottavat kohteiden seuraamista.

Käyttäjille tarjotaan uudistusten myötä myös runsaasti personointimahdollisuuksia sekä myynnin että oston yhteyteen.

Kunhan kevään lopputentit ovat ohi, niin pääsee toteuttamaan uusia ideoita, joita on listautunut jo melko pino.

Ylläpito

Re. Pari kehitysehdotusta - (webmaster)
29-06-2003 17:09  
Omalle sivulle on nyt tehty jonkin verran muutoksia. Sulkeutuneet kohteet ja avoinna olevat kohteet ovat nyt omilla sivuillaan. Sulkeutuneet kohteet ovat nyt aikajärjestyksessä entisen järjestyksen sijaan.

Omaa sivua tullaan kehittämään vielä paljon. Tässä kuussa on koodialustassa tapahtunut melko paljon käyttäjille näkymättömiä muutoksia, joita tullaan käyttämään jatkokehityksessä.

Mahdollisista virheistä pyydän raportoimaan sitä mukaan, kun niitä löytyy.

Terveisin, Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com