Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

idean poikanen - (Guderian)
23-07-2003 22:14  
olisiko omalle sivulle mahdollista saada ns. allekirjoitus -osio, johon voisi tallentaa osan kuvauskenttään tarkoitetusta viestistä. nopeuttaisi kohteiden myyntiin laittamista. toki toiminnon pitäisi olla sellainen että sitä pystyy vielä muokkamaan - miltä kuulostaa!!

Re. idean poikanen - (webmaster)
24-07-2003 06:43  
Idea pääsi toteutuslistalle ja on käytössä jo viikonloppuna. Lähipäivinä tulee paljon muitakin uusia ominaisuuksia, joista enemmän sähköpostissa lähetettävässä jäsentiedotteessa.

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com