Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

pari ajatusta taas... - (Guderian)
31-07-2003 12:34  
olisiko mahdoton ajatus, että kohdepankeissa näkyisi ko. myyjän sähköposti - vai onko se jätetty tarkoituksella pois ??

onko laskuria mietitty kohdesivuille, myyjällä olis mahdollisuus seurata onko kohteita edes käyty katsomassa ??

Re. pari ajatusta taas... - (webmaster)
31-07-2003 17:32  
Kunkin käyttäjän kohdepankin etusivulla on tilaa myyjän henkilökohtaiselle viestille. Tämä jättää myyjälle valinnan, haluaako hän ilmoittaa enemmän yhteystietojaan ennen kuin kauppa syntyy. Mikäli myyjä haluaa kertoa itsestään enemmän, tämä tila on juuri sitä varten tarkoitettu.

Laskurin sijoittaminen käyttäjien kohdesivuille on ollut mietinnässä. Ongelman tekee tällä hetkellä kohdesivujen "seuraava" ja "edellinen" -nappi, joka lisäisi kaikille kohteille käynnin, jotka tähän "jonoon" joutuvat. Teknisesti laskuri on tietysti mahdollisuus myös toteuttaa siten, että vain kohdelistauksista siirryttyihin kohteisiin tulisi merkintä. En sitten tiedä ajaako sekään vaihtoehto täysin asiaansa.

Mietin asiaa vielä ja palaan sitten kun tiedän mitä teen =)

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com