Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Palautteen anto nyt myös kohdepankissa. - (webmaster)
06-08-2003 10:40  
Kohdepankin kohteille on nyt lisätty myös palautteen antamisen mahdollisuus. Palautetta voi antaa tuttuun tapaan sulkeutuneiden kohdepankkikohteiden kuvauksista Omalta sivulta.

Kohteet, joista on jo annettu palautetta ovat listauksessa normaalilla värillä. Vielä palautteetta olevat kohteet ovat tummemmalla pohjavärillä.

Lisää kilkkeitä tulee loppuviikosta...

Ylläpito

Re. Palautteen anto nyt myös kohdepankissa. - (webmaster)
07-08-2003 11:04  
Kohdepankkien listauksessa näkyy nyt myös teksti [UUSIA], mikäli kohdepankkiin on lisätty kohteita edellisen käyntikerran jälkeen. Tämä poistaa tarpeen muistaa edellisen käynnin jälkeistä ajankohtaa.

Ylläpito

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com