Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Olisiko helppo operaatio tehdä tännekkin maksullis - (jani)
01-11-2003 00:19  
ia palveluja. Kuten esim systeemi. netin kotisivun kohde ja systeemin parhaat. Nämäkin uudistukset visivat lisätä sivuken suosiota.

Re. Olisiko helppo operaatio tehdä tännekkin maksullis - (webmaster)
01-11-2003 14:34  
Nämä ko toiminnot saattavat löytyä pikemmin kuin voisi uskoa. Lähiviikkoina tulee tämän tapaista käyttöön, osa maksullisina, osa ilmaisina.

Ylläpito

Re. Olisiko helppo operaatio tehdä tännekkin maksullis - (jani)
03-01-2004 14:24  
Niiin milloinkas näemme näitä uusia palveluja?

Re. Olisiko helppo operaatio tehdä tännekkin maksullis - (webmaster)
04-01-2004 18:39  
Ylläpidon aikataulu onkin ollut huomattavasti kiireisempi kuin ennalta oli arvattavissa. Muutokset siirtyvät valitettavasti kevääseen, koska samalla rakennettakin hivenen muutetaan. Aikataulusta ilmoitetaan sitten, kun on varma tieto siitä koska muutokset saadaan käyttöön.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com