Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Haku kohdepankista - (Pena)
13-01-2004 09:56  
Voisiko kohdepankkiin saada haun avainsanaperusteella (vert. huutokaupan puoli). Nyt jää helposti hyväkin kohde löytymättä.

Re. Haku kohdepankista - (webmaster)
14-01-2004 21:19  
Haku tullaan toteuttamaan heti kun ylläpito löytää sopivan ajankohdan. Puute on merkittävä ja tiedostettu, tällä hetkellä vain odotetaan seesteistä aikaa jolloin toteutus onnistuu.

Tämän(kin) ominaisuuden toteuttamisesta ilmoitetaan myöhemmin. Toteutuslistan kärjessä kuitenkin ollaan. Ylläpito pahoittelee kiireestä johtuvaa kehitystoiminnan viivästymistä.

Re. Haku kohdepankista - (tatkuu)
20-01-2004 20:38  
Itse käytän tällä hetkellä kohdepankissa selaimen omaa "Etsi tältä sivulta" -toimintoa. Toimii ihan näppärästi aina yhden myyjän pankissa.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com