Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Kohteiden kuvaus - (sepeteus)
27-01-2004 17:48  
Onko tosiaan paljon vaadittu, jos myyjät laittaisivat kohteen kuvaukseen tiedon, onko esim. kortti kulkenut vai kulkematon, mitä vikoja löytyy, jne. Varsinkin tämän huutokaupan "päämyyjältä" kohteiden kuvaukset puuttuvat lähes tyystin. :o(

Re. Kohteiden kuvaus - (Peppe)
01-02-2004 19:37  
Tunnistan itseni "päämyyjäksi", joten uskaltanen vastata tähän viestiin.

Pääsääntöisesti pyrin aina laittamaan tiedoksi, onko kortti kulkenut vai ei. Mikäli merkki on poistettu, mainitsen siitä erikseen. Mikäli kortissa on selviä taitteita, kerron siitä aina kuvauksessa.

Korttien kuntoluokkia en edes uskalla arvata, sillä en ole korttikeräilijä.

Laitan kymmeniä kohteita päivässä, ja tälläisessä "liukuhihnassa" joskus jää epähuomiossa jotain tärkeätä tietoa mainitsematta. Pääperiaate on, että mikäli vikaa on, mainitsen siitä.

Re. Kohteiden kuvaus - (sepeteus)
01-02-2004 21:30  
Kirjoitat: "Mikäli kortissa on selviä taitteita, kerron siitä aina kuvauksessa." Kohteesta josta annoin sinulle negatiivisen palautteen, olit "ilmeisesti" myös kertonut kortin vioista, muistakin kuin "merkki pois". En vain löytänyt mainintaa niistä, oli ilmeisesti niin pienellä, etten nähnyt. Muistakin kohteistasi puuttui asiaankuuluvia mainintoja, esim. pikkukortteja jne. Myyjä ei kuitenkaan jälkeenpäin vaivautunut ottamaan ostajaan yhteyttä virheen hyvittämiseksi.
Tällä tavalla kun kohteita myydään, saa minun puolestani olla huutamatta, vaikka olisi kuinka kinnostava. Ei jaksa kysyä joka kohteesta erikseen jotain asiaa, koska kohteissasi ei PÄÄSÄÄNTÖISESTI OLE KUVAUSTA!

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com