Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Minkälaisia uudistuksia on tulossa ja milloin - (jani)
22-05-2004 01:48  
Kuulemma kesän aikana pitäisi tulla jotakin uutta.
Ja pitääkö sellainen tieto paikkansa että kohdemaksu olisi poistumassa??

Re. Minkälaisia uudistuksia on tulossa ja milloin - (webmaster)
24-05-2004 21:41  
Kesän aikana ohjelmistoalusta muuttuu jonkin verran, liittyen lähinnä tehokkuuden parantamiseen. Tällä hetkellä järjestelmä pyörii pienellä ylläpidolla, joka mahdollistaa yhdessä tehokkuuden parantamisen kanssa kohdemaksujen mahdollisen tiputtamisen. Kohdemäärän mahdollinen kasvaminen on kuitenkin oltava hallittu prosessi, johon varaudutaan ennalta.

Palvelun ylläpito tekee "tappiota" koko ajan - vaikkakin hyvin maltillisesti. Koska kohdemäärästä riippumatta joka kuukausi menee saman verran ylläpitomaksua, olisi toki mukavaa että maksusta hyötyisi mahdollisimman moni. Koska kuukausimaksu on vakio, olisi mukava kasvattaa käyttäjämäärää ja nähdä miten homma pelaisi.

Ylläpito

Re. Minkälaisia uudistuksia on tulossa ja milloin - (webmaster)
19-09-2004 20:44  
Kohdemaksut ovat poistuneet huutokaupasta ja etusivua on muokattu selvemmäksi kohdepankin osalta.

Lisäksi on lisätty toiminto, jolla käyttäjät voivat tilata käyttäjätietonsa sähköpostiin, mikäli ovat unohtuneet ajan mittaan.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com