Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

kohteen lisäys ongelma - (Apina)
08-02-2005 22:49  
Kun laitan kohteen myyntiin aina ilmoitus kohde liian iso,mutta sama kohde menee ongelmitta toisessa huutokaupassa?

eero.mtv3@luukku.com

Re. kohteen lisäys ongelma - (webmaster)
09-02-2005 14:12  
Kohteiden kuvien maksimikooksi on määrätty 100Kt. Tähän on kaksi syytä:

Palveluun mahtuu enemmän kohteita koska kuvat on ne jotka vievät palvelimelta tilaa. Muut tiedot ovat erittäin "taloudellisia" säilyttää.

Suurten kuvien siirto vaatii paljon kapasiteettia tietoliikenneyhteyksille. Tämä tulee esiin pitkinä latausaikoina kotikäyttäjillä joilla ei ole laajakaistayhteyttä vaan esimerkiksi modeemi. Toinen syy on se että mikäli kaikki kuvat olisivat isoja ja huutokaupassa olisi samanaikaisa käyttäjiä paljon, menisi huutokauppa tukkoon kaikesta siirrettävästä datamäärästä. Merkkinetin on tarkoitus pysyä yksinkertaisena ja varmatoimisena joten siksi käytämme näitä rajoituksia. Vastaavanlaiset rajoitukset ovat tulossa käyttöön muissakin huutokaupoissa.

Tästä huolimatta kuvien maksimikokoa on nyt kasvatettu 150Kt / kuva. Mikäli tähän ei kuva mahdu, kannattaa sitä pienentää jollain sopivalla kuvankäsittelyohjelmalla.

Ylläpito

Re. kohteen lisäys ongelma - (Apina)
18-02-2005 23:01  
Käytän jpeg kuvankäsittely ohjelmaa joka pitäis pienentää sopivaan kokoon

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com