Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Merkkinetti.com täytti 3 vuotta. - (webmaster)
06-12-2005 14:47  
Hei kaikki keräilijät!

Merkkinetti.com:n perustamisesta tuli kuluneeksi 3 vuotta tämän vuoden marraskuussa. Paljon on ehtinyt tapahtua ja on ilahduttavaa nähdä että keräilijät ovat pikku hiljaa löytäneet huutokaupan Internetin laajasta tarjonnasta.

Tämän kirjeen tulee saamaan tämän hetkisen asiakaslistamme mukaan 912 keräilijää. Tämä tarkoittaa keskimäärin 300 uutta keräilijää / vuosi, joten voimme sanoa että melkein joka päivä yksi uusi henkilö löytää joukkoomme. Kiitos tästä kuuluu Teille. Merkkinetin mainostaminen on ollut pitkälti käyttäjien varassa ja on hienoa huomata että sana kiertää keräilijältä toiselle.

Suuresta käyttäjämäärästä huolimatta myyjien osuus on suhteellisen pieni. Tähän toivoisimmekin muutosta jotta saisimme kohdevalikoimaan laajempaa hajontaa. Huutokauppakohteiden myynti on ollut ilmaista jo pitkän aikaa, joten enää tarvitaan kokeilumieltä omien kohteiden jättämiseen. Samalla kohdepankki tarjoaa mahdollisuuden kohteiden arkistointiin, jolla vältetään monista huutokaupoista tuttu samojen kohteiden kierrättäminen.

Erilaiset tilastot ovat aina mielenkiintoisia. Vaikka numerot eivät yksistään kerro totuutta, palvelun kehittymisen kannalta ne ovat tärkeätä tietoa. Syyskuussa 2005 kuukausittainen kävijämäärä kohosi ensimmäisen kerran yli 10.000 kävijän. Merkkinetissä on sen koko historian aikana katsottu yli 2,2 miljoonaa sivua. Lyhyt yhteenveto tilastotiedoista nyt myös käyttäjien nähtävillä osoitteessa http://www.merkkinetti.com/tilastot/

Merkkinetti.com toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää kaikille jäsenilleen ja toivoo merkillistä joulunodotusta!

-Merkkinetti.com ylläpito

Re. Merkkinetti.com täytti 3 vuotta. - (Apina)
28-06-2006 00:07  
Koitetaan tulla nyt takaisin pitkän ajan jälkeen kun sain uudet masiinat ja saa kuvat sivuille. Laitan sivusta viestiä eteenpäin

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com