Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Keskustelu ja kehittäminen - (Akira)
20-03-2008 19:13  
Korjattu versio.
Tulin toimintaan mukaan vasta äskettäin.Ihmettelen , onko merkkinetin kehittely pysähtynyt.Keskustelua ei näköjään paljoa ole.
Olen laittanut myyntiin vähän yli viikon aikana yli 100 kohdetta.Saa nähdä tuleeko myytyä.Nythän olisi saumaa kun syysteeminettikin tökkii tiettyinä aikoina pahasti.Pitäisi täälläkin olla sivu , josta näkyisi reaaliaikaisesti , päättyvät sekä uusimmat kohteet . Tällaiset ovat systeemissä sekä huuto.netissä.

Re. Keskustelu ja kehittäminen - (Tapio)
02-05-2008 22:18  
Itse kyllästyin täysin systeemin hitauteen viime syksynä. Kesti minuutin jopa kolme, avata kohde. Ja aina minuutti lisää joka toimenpiteelle.
Merkkinetti on aina toiminut sujuvasti.
Porukkaa vaan pitäisi saada palstalle lisää. Itse olen yrittänyt uusia houkutella ja kutsunut muutamia käymään.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com