Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Tiedoksianto - (Akira)
05-08-2010 17:47  
Jouduin syömään sanani.
Kyllästyin uuteen systeemiin täysin ja päätin alkaa myydä täällä uudestaan. Pitkäjänteisesti aion sinnitellä.Pitää vain pitää kohdepankki kohteet pitää hyvässä järjestyksessä.
Olen myös huomannut että ostajia on tullut ( ainakin joitakin ) lisää.
Mitenkähän sais tuon kohsepankki-ajan pitemmäksi?
Niinkuin Peppellä.

Re. Tiedoksianto - (pprr)
22-09-2010 19:44  
Terve Akira olen kanssasi samaa mieltä,on kokeiltu useimmat ja siirryn myös tänne. Tuollaisen palstan kun vielä saisi johon voisi laitta kuvan ja kysellä merkin tietoja sillä on kaikenmaailman merkkejä mistä ei ole tietoa jolloin muut keräilijäystävät voisivat jakaa tietoaan ja uskon että vielä lisäisi sivujen kiinnostavuutta.

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com