Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Piristystä elämään - (pprr)
07-11-2010 20:51  
Olen aina ajatellut että keräilijät on vilkkaita ja sosiaalisia ihmisiä jotka keskustelis ja vaihtais ajatuksia toistensa keräilijöiden kanssa. Mutta tämän palstan vilkkaus ei nyt ainakaan anna kovin vilkasta kuvaa,itae olen yrittänyt laittaa ja laittanutkin kohteita myyntiin mutta kohta laarinpohja paistaa. Laittakaa tekin ylimääräiset liikkelle niin saadaan pientä piristystä näillekkin sivuille, nämä kumminkin ovat aivan kohtuulliset sivut ja tuo kohdepankki on hyvä systemi kohteille jota liikkuvat pikkuisen hitaammin mutta kumminkin koko ajan tarjolla. Ylläpito kyllä voisi kohdepankkien toimivuuden tarkastaa. Nyt HUUTOKAUPASSA JA KOHDEPANKEISSA ON 25800 KOHDETTA JOKA ON PALJO. Tuohon huutokauppaan kyllä voisitte reilusti laittaa kohteita lisää, piristykää ja laittakaa jos tuohon jouluun mennessä saatais jo 2000 kohdetta täyteen niin kyllä ostajatkin perässä tulevat, ottakaa tämä vaikka haasteena. Intoa kaikille ja hyvää loppusyksyn jatkoa.

Re. Piristystä elämään - (pprr)
17-11-2010 17:55  
Piristyy ja piristuu, kohta on tuo HUUTOKAUPASSA 1000 kohteen raja rikottu ja siitä on hyvä jatkaa sillä tuo tavoita 2000 kohdetta olisi seuraava maali. Aiemmin näillä sivuilla oli paljon huutajia ja merkkien myyjiä, toivoisin heidänkin palaavan sillä nämä tosiasiassa ovat postimerkkeilyn kannalta parhaat sivut ja enemmän tavaraa kuin muilla yhteensä ja tarjonta on huomattavasit erillaista kuin muilla jos noita kohdepankkeja esim selaa. Monen mielest tuo lähtöhinta 1 euro rajoittaa myynti mutta omasta mielestä ei sillä tuo huutokauppa kohteet ovat vähintään sen arvoisia ja tuossahan huutokaupassa on runsaasti uusia kohteita koska siinä ei nuo vanhat pyöri kuukausikaupalla. Vanhemmat kohteet siirtyvät tuonne kohdepankkeihin jos niitä sitten selailee niin sieltäkin tekee paljon löytöjä. Huutokaupassa ja Kohdepankeissa yli 25000 kohdetta ja lisää tulee laita sinäkin ja selaa kohdepankeista hyviä löytöjä.

Re. Piristystä elämään - (JiiKoo)
13-03-2011 08:26  
Rekisteröidyin äsken ja jotain huutokaupattavaakin löytyisi mutta osaamattomuus näihin koneisiin tuli vastaan.
Miten esim. 137 kt:n kuvasta tehdään alle 100kt:n kuva? Tarvitaanko oma ohjelma? mikä on kevyt ja hyvä?

Re. Piristystä elämään - (pprr)
16-03-2011 17:25  
Aletaan ihan alusta,itselläni on tuollainen halpakopiokone skanneri ja se riittää hyvin Hp 45€ halpatavaratalossa. Skannaa merkki(t) esin muistiin vaikka työpöydälle ja avaa kuva jos on alle 150 tai tasan se sopii liitettäväksi. Jos kuva on isompi kuin 153 kt niin liittäminen ei onnistu ohjelma ilmoittaa kuva liian iso. Silloin avaa skannerin TYÖKALUT JA KUVANKOKO JA PIENENNÄ KUVA 150 KT sen jälkeen liitä kuva. Katso oma sivuni pprr ja tuo kohdepankki ja vertaa kuvia niitä voi myös suurenttaa. Seuraat ohjeita ja kuvan koko kannattaa olla lähellä tuota 150 kt ja jpge muodossa niin homma onnistuu jos ei kysy lisää. Minulla ainakin toimii tuo koko 150kt.

Re. Piristystä elämään - (JiiKoo)
16-03-2011 22:14  
Kiitos nopeasta vastauksesta. Kokeilen skanneri hommaa heti kun löytyy aikaa. Löytyy kone, en vaan ole itse sitä käyttänyt.

Re. Piristystä elämään - (Lillen)
29-04-2011 22:49  
Tosiaan ei siellä hirveästi huutokaupan puolella kohteita ole...itselläni on tällähetkellä tasan 50kpl.

Itse pyrin myymään ulkomaalaisia merkkejä n. 30-40 merkin erissä 1€ hinnalla. Minusta se on aika kohtuullinen hinta(?). Itse olen eniten kiinnostunut "Perinteisestä filateliasta" eli siitä vanhemmasta ennen itsenäistymistä. Osa syy siihen on että olen erittäin kiinnostunut historiasta ja historia ja postimerkit tukevat toisiaan niiden opiskelussa. Sitäpaitsi minua kiinnostaa periaatteessa kaikki vanhat esineet.
Postimerkkien lisäksi keräilen Suomen autonomian aikaisia rahoja ja Suomen Kunnia-merkkejä.

Tämä keskustelu osio on minusta oikein mainio, koska itse pidän keskustelusta näin huutokaupan ja kohdepankkien väliajalla ja muutenkin on mukava lueskella mitä toisilla on sanottavaa yhteisestä keräily kiinnostuksesta. Vielä kun tänne saisi hieman aktiivisempaa keskustelua, mutta sehän on tulevaisuudessa ehkä vielä mahdollista(???).

...En oikein tiedä oliko tälläkään viestillä mitään tarkkaa tarkoitusta ,muuta kuin pientä pohdiskelua ym.....

Nytten en enempää kuitenkaan ehdi "pohdiskella" ,koska Jääkiekon-MM ottelu jatkuu...

Lillen

Re. Piristystä elämään - (jetso)
01-08-2013 21:08  
Moi Lillen:)

Re. Piristystä elämään - (Lillen)
04-08-2013 17:36  
Kappas kappas, täällähän törmää tuttuihinkin :D.

Re. Piristystä elämään - (Jetso)
24-10-2013 10:10  
Pitäähän kunnon filatelistin tonkia kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat jossa vain merkkejä on mahdollista hankkia. Tämä on hyvä sivusto,kas kun ei ole enempää hulinaa?

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com