Merkkinetti

Tämä osio on tarkoitettu yleiseksi keskustelupalstaksi www.merkkinetti.com:n kehittämiseksi yhdessä käyttäjien kanssa. Runsas palaute on ollut pääosin positiivista ja rakentavaa - kiitos siitä. Keskustelupalstalla on helpompi vastata kysymyksiin niin, että se tulee muidenkin nähtäväksi. Voit siis antaa risuja/ruusuja, ehdottaa kehittämisideoita tai muuten vain keskustella palvelun käyttämisestä/toiminnasta. Pyydän kuitenkin pysymään asiallisella linjalla, ettei ylläpidon tarvitse alkaa sensuroimaan asiattomia viestejä. Arvostella saa, mutta tehdään se tyylillä, eikö?

Kohdepankin - (Ensio)
30-11-2010 16:36  
Mihinkähän hävisi kohdepankkini, kun siellä oli kohteitani noin pari viikkoa myynnissä ja nyt sitä ei näy ollenkaan. Itse en niitä ole poistanut ja myyntiaikaa oli vielä runsaasti jäljellä. Harmittaa kovasti tämä ilmeisesti niitä ei saa enää takaisin kuin laittamalla kohteet uudestaan myyntiin.

Re. Kohdepankin - (pprr)
01-12-2010 06:14  
Ylläpitäjät herätkää laittakaa kohdepankit kintoon itselläni siellä on 600 kohdetts lukema sanoo 70 kohdetta.HERÄTYS YLLÄPITO JOS MEINAATTE SIVUJEN SUOSION KASVAVAN TEHKÄÄ JOTAIN EI HUOMENNA VAAN HETI.

Re. Kohdepankin - (Ensio)
01-12-2010 15:35  
Nyt tullut lisää kohdepankkeja, mutta omani ei ole niiden joukossa miksi? Viittaus aloitusviestiini niitä pitäisi siellä myynnissä kohteitani, kun olivat vasta pari viikkoa ja sitten hävisivät.

Re. Kohdepankin - (webmaster)
02-12-2010 13:47  
Hei kaikki,

Merkkinetin kohdemäärän lisääntyessä (erityisesti kohdepankin puolella) on palvelimen levytila käynyt ahtaaksi. Sen myötä myös muutamia kohdepankkeja on hävinnyt listoilta.

Olemme tehneet "roskienkeruuta" palvelimellamme ja sen myötä palvelu toimii taas normaalisti. Jatkossa yritämme selvittää mahdollisuuksia kasvattaa kapasiteettia mikäli kohdemäärät tästä vielä nousevat.

ystävällisin terveisin,
Ylläpito

Re. Kohdepankin - (Ma)
04-12-2010 11:43  
Kohdepankkini hävisi reilu kuukausi siiten.
Nyt onneksi tiedämme miksi näin on käynnyt.
Laitoin kaikki kohteeni muualle myyntiin ja ne on nyt myyty. Silloin kohdepankkini oli tyhjä !! Tänään huomasin että kohdepankissa oli taas kohteita ne mitkä oli jo myyty muualla - NYT poistettu. Ylläpidon olisi ollut kohteliasta ilmoitaa kaikille myyjille ongelmasta esim sähköpostitse.
JO SILLOIN KUN ONGELMA HAVAITTU !!
Kohde pankin täyttymisestä - Peppe 25000 kohdetta muut max 1500 - Mistäköhän ongelma johtuu.

Re. Kohdepankin - (pprr)
26-12-2010 18:36  
Hei Ylläpitäjä herätys,katso tuo kohdepankkien toimivuus, aamulla kohdepankissani yli 900 kohdetta nyt kohdepankkia ei ollenkaan missä vika. Kuinka oletatte että kohdepankissa käydään kauppaa jos sitä ei näy ???????????????????

Re. Kohdepankin - (Ensio)
02-01-2011 12:14  
Jälleen siis kohdepankkeja kadoksissa, näiden mukaan omani myös.

Re. Kohdepankin - (pprr)
02-01-2011 21:12  
Tässä vaan tulee sellainen ajatus että kannattako kohteita laittaa sivuille jos näkyy ei näy näkyy ei näy ja jatkuvasti saa seurata toimiiko homma. Kumminkin tuosta kohdepankista lisäveloitetaan pikkusumma 500 merkin välein ja saa arpoa näkyykö tänään vai ei. YLLÄPITO ON VARMAAN AJATELLUT SIVUJEN TOIMIVUUTTA JOS TÄNNE KOHTEITA LAITETAAN, VAI KUINKA. NÄILLÄ NÄKYMILLÄ SIVUT EI TOIMI.

Re. Kohdepankin - (Ma)
04-01-2011 17:51  
Olen huvittuneena seurannut kohdepankissa olevien myyjien määrää se seilailee 4-8 välillä.
Itse myin kohteita myös Merkkinetin kautta - Kun tämä kohdepankki episodi alkoi siirsin kohteet muualle. Olen odotellut joko ongelma korjantuisi näköjään ei. Valitettavaa tämä oli kiva myyntipaikka.
Pitää varmaan odotaa pari vuotta joko ongelma korjaantuisi. Kannattaisiko suunnitella sivuston siirtoa paremmin toimivalle palvelimelle tai ostaa nykyiseen hieman lisää tilaa ? Muistaakseni 50 Gigaa lisää tilaa maksoi 50 Eur/vuosi ei niin mahdottoman suuri uhraus että sivut toimisivat.

Re. Kohdepankin - (pprr)
03-02-2011 15:53  
Ylläpito ei reagoi viesteihin mitenkään vaan nukkuu autuasta talviunta sillä olen lähettänyt useamman viestin heille saamatta mitään vastausta. Kuinka on mahdollista että kohteeni jotka pitäisi ja on sulkeutunut 26.1 on vielä huutokaupan listoilla kun ne olisi pitänyt siirtyä kohdepankin puolelle. Hämmästyttävää välinpitämättömyyttä.

Re. Kohdepankin - (pprr)
06-02-2011 12:34  
Viittaan edelliseen nyt on 6pv ja kohteita jotka sulkeutuneet 26pv on edelleenkin tuolla huutokaupan puolella joten ylläpito ei asioihin reagoi edelleenkään ??????????????????? Onko aika hyvästellä nämä sivut.

Re. Kohdepankin - (webmaster)
09-02-2011 09:19  
Hei,

Merkkinetin kohteet sulkeutuu hetkellä kun ensimmäinen käyttäjä menee katsomaan kohdetietoja sulkeutumisajan jälkeen. Mikäli kukaan ei kohteen tietoja mene katsomaan, pystyy kohteet sulkemaan käymällä itse katsomassa kohteen tietoja.

Ylläpito on käynyt läpi nyt kaikki kohteet joiden sulkeutumisaika on ohitettu, toivottavasti nyt kohdelistat on ajan tasalla.

Merkkinetissä ei ole mitään ajoitettua palvelua joka tarkistaisi kohteiden sulkeutumista koska yritämme välttää ylimääräisiä kutsuja palvelimellamme. Jatkossa harkitsemme jos lisäisimme automatiikan joka vaikka tunnin välein tarkistaisi onko kohteita sulkeutunut.

ystävällisin terveisin,
Ylläpito

Re. Kohdepankin - (Jetso)
24-10-2013 10:15  
No joko kaikki toimii niin kuin pitääkin? Kohteet kohdillaan?

Vastaa

Käyttäjätunnuksesi:
Salasanasi:
Viesti:

[Etusivu] [Ilmoita uusi kohde] [Rekisteröidy] [Ohjeita] [Oma Sivusi] [Kohdepankit] [Keskustelu]


Copyright www.merkkinetti.com